براساس مصوبه امروز این شورا، تعطیلی کلیه صنوف و بازارهای جزیره به استثنای تامین کنندگان ارزاق عمومی و مایحتاج ضروری تا ۱۵ فروردین ادامه دارد.
دکتر محمدرضا رضانیا دومین مصوبه این شورا را تعیین ضوابط سختگیرانه برای بازگشت کیشوندان از سفرهای نوروزی اعلام کرد که به زودی اعلام می شود.
وی از همه همشهریانی که در خارج از جزیره به سر می برند خواست تا به صورت جدی بازگشت خود را تا بعد از ۱۵ فروردین به تاخیر بیندازند و دیرتر به جزیره بازگردند.
سخنگوی شورای سلامت کیش در خصوص سومین مصوبه این شورا گفت: همه ادارات دولتی و ارگان های مختلف به همراه بانک ها و بیمه ها حداکثر با ۲۰ درصد کارکنان خود باید به فعالیت ادامه بدهند.
تاکنون در جزیره کیش ۳۱ نفر به ویروس کرونا مبتلا شدند و از این تعداد ۲ نفر هم جان خود را از دست داده اند.